MRF Turinio bankas MRF Turinio bankas
Prisijungti
Pagrindinis
Žiūrėti visus Video Audio Tekstas
Žiūrėti visus Video Audio Tekstas
Žiūrėti visus Video Audio Tekstas
Žiūrėti visus Video Audio Tekstas
Žiūrėti visus Video Audio Tekstas
Žiūrėti visus Video Audio Tekstas
Žiūrėti visus Video Audio Tekstas
Žiūrėti visus Video Audio Tekstas
Žiūrėti visus Video Audio Tekstas
Privatumo politika DUK
Šviečiamoji žurnalistika • 2025.07.16 11:09

Mokslo langai

Pūkas
Pūkas

Turinį įkėlė

Mokslo langai
Your browser does not support the audio element.

Kauno technologijos universiteto Cheminės technologijos fakulteto Maisto mokslo ir technologijos katedros mokslininkė Ina Jasutienė kalba apie cukrų ir saldiklius.

Ar tikrai rudasis cukrus sveikesnis už baltąjį? Kas tai yra pridėtinis cukrus? Ar tikrai pakeitus cukrų saldikliais galima sulieknėti? Ar tikrai saldinti gėrimai turi daugiausia pridėtinio cukraus? Kuo cukrus naudingas mūsų organizmui ir kodėl jo nereikėtų atsisakyti? –  apie visa tai radijo laidoje „Mokslo langai“.

Autorius: Audra Povilaitytė

Turinio šaltinis

Kopijuoti, platinti ar skelbti šį turinį be autoriaus raštiško sutikimo draudžiama

Panašūs įrašai

2025-09-05

Jubiliejus – su ąžuoliuko sodinimu ir vakarojimu tarp gėlių

Jubiliejus – su ąžuoliuko sodinimu ir vakarojimu tarp gėlių
2025-09-04

Obsesinis kompulsinis sutrikimas: nepražiūrėkite vaikų

Obsesinis kompulsinis sutrikimas: nepražiūrėkite vaikų
2025-09-04

Negalia sovietmetyje: lemiamą vaidmenį išsivaduojant suvaidino sportas

Negalia sovietmetyje: lemiamą vaidmenį išsivaduojant suvaidino sportas
2025-09-02

Mokslo langai

Mokslo langai
2025-09-02

Mokslo langai

Mokslo langai
Dalintis straipsniu
Mokslo langai